CrediNet е изцяло онлайн кредит, който спестява време и улеснява процедурата

...
CrediNet е изцяло онлайн кредит, който спестява време и улеснява процедурата
Коментари Харесай

Изцяло онлайн кредит от CrediNet

CrediNet е изцяло онлайн заем, който икономисва време и улеснява процедурата по кандидатстване и утвърждение, като е напълно съгласуван със актуалния жанр и ритъм на живот.
Необходимостта от появяването на сходен вид бърз заем, който да се реализира напълно онлайн, беше осезаема. В днешно време хората пазарят облекла, обувки и техника онлайн. Поръчват храна и питиета, оперират с банковите си сметки през компютрите и телефоните и заплащат сметките си единствено с няколко клика на мишката. Ето, че в този момент напълно посредством потреблението на актуалните технологии можем да получим бързи пари назаем, с помощта на CrediNet.
CrediNet е артикул на Микро Кредит АД, която е небанкова финансова институция с дълготраен опит в потребителското кредитиране. Небанковите финансови институции съставляват сдружения, които извършват част от функционалностите на банките. За да бъдат легални, те подлежат на регистрация в Българска народна банка, която от своя страна поддържа обществен указател и всеки може свободно да ревизира сдружението, от което се интересува.

С този бърз заем можете да вземете пари назаем от 200 до 3000 лв. със период на погашение от 3 до 12 месеца. Кандидатстването се прави напълно онлайн, като изберете мечтаната сума и периода на заема и попълните онлайн формата. Кандидатстването може да се реализира по всяко едно време, а разглеждането му е в границите на регламентираното работно време. След утвърждение средствата се получават по банков път, в офис на MicroCredit или на EasyPay. Опциите при връщането на заема са същите, тъй че всеки самостоятелен клиент да реши най-удобния за него вид.

Предимствата на онлайн бързите заеми от CrediNet, с изключение на отдалеченото кандидатстване и утвърждение, което икономисва време, предлага кандидатстване за финансова помощ без нужда от поръчители или поръчителство на кредита; утвърждението става бързо и елементарно единствено с персонална карта, а при заем до 30 дни потребителите се възползват от 0% рента, против възнаграждение на административна такса. Заявяването на бърз заем от CrediNet може да се реализира от всяка точка на страната, при съществуване на Интернет връзка и устройство, от което да се кандидатства.

Една от пречките пред българските консуматори, с цел да се възползват от бързи заеми, е точно опасенията, че процедурите ще бъдат тромави и ще изискват доста персонално време, с което в забързаното ни всекидневие, доста малко хора разполагат. Ето за какво отвеждането на бързите потребителски заеми от CrediNet в нашето хилядолетие дава идеална опция на всеки да се възползва от нужната му сума пари назаем.

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР